Vaillant grijanje Hrvatska


Bez obzira o kojem energentu se radi: plin, ulje, struja ili regenerativne energije Vaillant nudi najprihvatljivije rješenje. Odabirom odgovarajućeg energenta, možete se odlučiti između više modela uređaja, u zavisnosti od vaših zahtjeva.


http://www.vaillant.hr/Krajnji_korisnici/

PLIN

Grijanje: Idealno rješenje za grijanje je ovisno o mnogim čimbenicima. U ponudi su konvencionalni ili kondenza- cijski zidni uređaji te kotlovi koje je moguće kombinirati sa spremnicima tople vode.

Topla voda: Rješenje za pripremu potrošne tople vode je ovisno o mnogobrojnim čimbenicima.

Grijanje i topla voda: Nova generacija kombiniranih uređaja stvorena je da Vam život učini lakšim i ugodnijim i nudi najisplativije rješenje.

STRUJA

Grijanje: Ukoliko ste se odlučili za grijanje na struju, na raspolaganju su Vam električni kotao za centralno grijanje, konvektor te kalorifer.

Topla voda: Ukoliko ste se odlučili za zagrijavanje sanitarne vode putem struje, na rapolaganju su Vam protočni grijač, mali akumulacijski grijač te kuhala.

ULJE

Odabir loživog ulja kao goriva također je dobra odluka. Osim što je vrlo ekonomično, korisnici su potpuno neovisni, jer raspolažu vlastitim, stalno iskoristivim zalihama energije.

Kotao bez plamenika: Ukoliko ste se odlučili za grijanje na ulje, u ponudi su uljni kotlovi iroVIT VKO, kod kojih je plamenik moguće naknadno integrirati unutar plašta samog kotla.

Kotao s integriranim plamenikom: Ukoliko ste se odlučili za grijanje na ulje, u ponudi su kotlovi s integriranim plamenikom unutar plašta samog kotla.

Kombinacija sa spremnicima: Kombinirajući iroVIT kotlove s indirektno grijanim spremnicima tople vode uniSTOR, na raspolaganju će nam biti obilje potrošne tople vode na više izljevnih mjesta istovremeno.

Katalog kotlova (3.79MB)

SOLAR

Od samog početka razvoja suvremene tehnologije grijanja Vaillant je, kao najveći europski proizvođač, obilježio napredak na tom području razvijanjem uređaja za solarnu pripremu potrošne tople vode te za podršku grijanja. Uređaji, koji su savršeno međusobno uskađeni i koji se u svako doba mogu fleksibilno proširivati i kombinirati po želji, čine Vaillantov inteligentni sustav, kojemu naravno pripada i nova generacija solarnih sustava auroTHERM i auroSTEP. Korištenjem sunčeve energije koja je besplatna, moguće je uštedjeti i do 60% godišnje potrebene energije za pripremu potrošne tople vode, što znači, da ljeti konvencionalni način zagrijavanja tople vode gotovo i nije u upotrebi.

Kolektori: Svakako najbitnija karika svakog solarnog sustava je solarni kolektor koji prenosi sunčevu energiju na medij kojime se indirektno zagrijava voda u solarnom spremniku. U ponudi su dvije verzije kolektora.

Spremnici: Kako bismo mogli neovisno o promjenjivim meteorološkim prilikama koristiti sunčevu energiju baš onda kad je trebamo, višak dozračene sunčeve energije moramo akumulirati. Za to nam služe solarni spremnici.

Regulacija: Rad solarnog sustava nezamisliv je bez solarnog regulatora. Taj regulator je mozak sustava i osnovna funkcija mu je da uključuje odnosno isključuje cirkulacijsku crpku čim se temperaturna razlika između kolektora i spremnika prekorači ili smanji ispod zadane vrijednosti.

Solarna cijevna grupa: Cijevna grupa objedinjuje sve sigurnosno-tehničke dijelove nepohodne za optimalan rad solarnog sustava, omogućavajući kvalitetan prijenos topline od kolektora do spremnika.

AuroSTEP: Korištenje sunčeve energije za pripremu potrošne tople vode na najjednostavniji način.

Solarni paketi: Paket koji objedinjuje sve solarne komponente neophodne za solarnu pripremu potrošne tople vode osim uređaja za dogrijavanje.

REGULACIJA

Vaillantov program regulacije uključuje sobne termostate koji se rukovode temperaturom prostora, te još sofisticiranije atmosferske regulatore koje vodi vanjska temperatura.

Sobni termostati: Pažljivim odabirom termostata optimira se rad svakog uređaja. Modeli s modulirajućom regulacijom omogućuju bolju iskoristivost, mogućnost preciznog rada te optimalnu temperaturu grijaćeg tijela.

Atmosferski regulatori: Modulirajuća regulacija tempera- ture polaznog voda u ovisnosti o vanjskoj temperaturi.

vrnetDIALOG: Interenet komunikacijaArtikala po stranici      
Sortiraj artikle 
Bjelovar Križevci Zadar GRIJANJE VODOTEHNA d.o.o. je Tvrtka Gazela